SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 22 februari 2014

Träningstävling hos Flitiga tassar

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20

I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ.
Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre. På de senaste tävlingarna har vårt fria följ varit katastrofalt dåligt. Sen ville jag även att övergångarna skulle funka bättre och att hon skulle göra fjärren med trevlig och pigg förväntan.

Efter tävlingen var jag så nöjd och glad. Det fria följet kändes mycket bättre även om det finns många detaljer att pila med. Övergångarna kändes också bättre och några var till och med riktigt snygga. Fjärren var jag super nöjd med, inte de snygga uppsitten som hon kan få till på träning, men just nu är det ok ändå.
Men det absolut bästa är att jag och Minna mer och mer blir ett team, det känns som att jag mer och mer tränar och tävlar med Minna och inte med Wimsa fast att det är Minna.
Hmmm hängde ni med på hur jag menar?Så här blev poängen:

Platsligg 10 poäng

Fritt följ 9 poäng

Läggande 7 poäng

Inkallning 9 poäng

Sändande med ställande 10 poäng

Apportering 9 poäng

Fritt hopp över hinder 8 poäng

Fjärrdirigering 10 poäng

Helhet 8 poäng

Totalt 184 poäng

Domare Leif Borgenlöv
 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 9 februari 2014 20:04


Idag var det dags för ny tävling, denna gången med en ganska annorlunda förare mot förra veckans tävling. Idag hade vi inte som mål och förhoppning att ta förstapris. Det enda jag fokuserade på idag var att få en bättre känsla och att vi skulle sätta...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se