SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 23 februari 2014

Tagga inför en ny vecka

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31

V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd.

Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sprang iväg. Skratt och klokheter haglade, och för varje träning jag och Minna gör tillsammans känner jag hur vi blir bättre och bättre. Jag känner verkligen hur vi är på gång, härlig känsla!


Onsdagen var en för hundarna vilodag, ingen träning men långpromenda i fint väder med bästa Elsa som sällskap.


Torsdagen var det träningstävling i Kvidinge.

Fredagen skulle bli en lugn dag, treadmilen på djursjukhuset för Wimsa, men annars lugn. Men jag gillar spontanitet och vips så spenderades fredags kvällen med hundträning. Tack Alexandra för filmning och passning av Elsa.

Jag fokuserade på Minnas fria följ. När jag ser filmen ser jag det jag har känt när vi tränat. Jag måste på något sätt förbereda Minna bättre innan halterna kommer, speciellt i svängarna.
Det glädjer mig dock att hon kan gå min FF utan att tappa engagemang och glädje.  


 

Lördagen blir åter en dag för hundarna utan träning, men barnkalas för Agnes och hockyspel för Mattias.

Söndag och en riktig hunddag för mig. Fyra timmar med hundvänner i flitiga tassars lokal. Massor med klokhet och jag känner mig lycklig som har så kunnig och roligt folk omkring mig! Hundträning när det är som bäst!

Fick även testa på att vara domare på en kursavslutning, kul men klurigt!


Nu är vi trötta, både jag och de svarta.
I morgon ska vi vara morgonpigga och Wimsa ska gå treadmilen 07,20 så nu är det dags för mig att sova!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Av Sara Andersson - 9 februari 2014 20:04


Idag var det dags för ny tävling, denna gången med en ganska annorlunda förare mot förra veckans tävling. Idag hade vi inte som mål och förhoppning att ta förstapris. Det enda jag fokuserade på idag var att få en bättre känsla och att vi skulle sätta...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se