SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 13 juli 2014

Tid för att andas.

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och insikter, vuxit som människa och förlåtit de som varit dömande och otrevliga. Under våren har jag även än en gång fått bekräftelse på vilka fantastiska vänner och familjemedlemmar jag har, som stöttat och lyssnat, bromsat och tröstat. Ni vet vilka ni är! Ni är bäst.


Sommarlovet kom välbehövligt och jag njuter av tid. Tid för familjen, tid för hundträning, tid för vänner och tid för att andas. När man får tid hinner man reflektera, man bearbetar och kommer till fler insikter. Livet är fullt av utmaningar och man kan välja att använda svårigheter för att bli bättre, starkare och ödmjukare. Det väljer jag att göra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Av Sara Andersson - 9 februari 2014 20:04


Idag var det dags för ny tävling, denna gången med en ganska annorlunda förare mot förra veckans tävling. Idag hade vi inte som mål och förhoppning att ta förstapris. Det enda jag fokuserade på idag var att få en bättre känsla och att vi skulle sätta...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se