SARA, WIMSA OCH MINNA

Senaste inläggen

Av Sara Andersson - 17 augusti 2009 11:11

Äntligen ledig efter att jobbar sju dagar i streck. Denna dag ska ägnas åt flyttpackning, tvättning och lite annat smått och gott. Förutom att jobba i helgen så var jag och Veronica på kräftskiva hos Jennica och Henrik. Mycket trevligt och väldans god mat. Jag och Veronica var dock de första som åkte, eftersom jag skulle upp och jobba igen på söndagen.

Måste också nämna att min älskade sambo Mattias är den bästa, när jag kommer hem efter jobbet har han städat hela lägenheten, tvättat och fixat. Så himla underbart att komma hem till ett rent och glänsande hem =). Tack älskling för att du är du.  


Eleonor, Mamma och Eddie var i Norrköping i går på Internationell utställning, och igår så äntligen kvalade Eleonor till SM i juniorhandling för sjätte året i rad. Väldigt roligt för Eleonor och kul att veta att det även i år blir en tripp till stockholm i jultider...=)  


ANNONS
Av Sara Andersson - 14 augusti 2009 13:34

Så var det helg igen. Veckorna går så sjukt fort och innan man hunnit blinka är det helg. Denna helgen ska jag jobba, men på måndag ska jag vara ledig.

Igår kväll hade jag hand om hela hundflocken, och jag måste säga att det är en enorm skillnad på att äta kvällsmat med en hund hemma och med fyra matgalna hundar. Men va söta de är vår brokiga skara.

Jag vet inte om jag har varit så bra på att uppdatera med sjukdomsläget bland hundarna. Men Wimsa och Lipton är tack och lov friska och krya (än så länge kanske man ska tillägga)

Malek har ett diskbråck i nacken. Han går på smärtstillande och vi håller tummarna för att det ska läka ut av dig själv. Han är för övrigt pigg och hans mage är helt bra igen. Antagligen så var han dålig i magen pgr av de smärtstillande han åt.

Quios vårt lilla mysterium, är fortfarande inte bra. Två vetrinärer har tittat på han men ingen har hittat vad det kan vara. Nu har vi en tid på mangnet röngen på Hbg djursjukhus, hoppas att de kan hitta var felet sitter. Det är verkligen inte kul att ha sjuka hundar och man känner sig så fruktansvärt maktlös när man inte kan hitta var problemet sitter.

ANNONS
Av Sara Andersson - 12 augusti 2009 08:41

Sitter på jobbet och ska snart äta frukost. Har så himla ont i halsen, jobbigt med tanke på att jag har hela helgen framför mig innan jag kan hålla helg. Någon som har någon bra tips mot halsont?


Av Sara Andersson - 11 augusti 2009 20:27

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, det händer inte så mycket just nu. Vi packar och förbreder oss mentalt för flytten. Jag och Wimsa sliter på med rutan, det funkar till 60 % att hon direkt hittar rutan och ställer sig i mitten, så det går i alla fall i rätt riktning. Känner att jag vill vara noga med dessa moment som sedan ska hänga med hela vägen till eliten, tror att man tjänar på att ta det lungt nu och inte stressa igenom momenten. 


  

Av Sara Andersson - 5 augusti 2009 20:22

Dert händer inte mycket just nu på hundfronten, jag och Wimsa tränar lite inför tvåan och tränar lite agility, man kan säga att vi har lite sommar ledig. I helgen ska vi börja packa så smått, snart ska vi nämligen lämna flytta från lägenheten, under tiden som huset byggs ska vi bo hos Mattias mamma. Och snart sätter husbygget igång, ska bli så spännande och jag bara längtar till det blir klart.

See you......=)

Av Sara Andersson - 29 juli 2009 19:05

Då var semestern slut och man var tillbaka på jobbet igen, även om jag trivs på mitt jobb är det så klart skönare att vara hemma och ha semester. Det enda positiva med att bara ha en veckas semester är att det är inte så svårt att vänja sig vid att gå upp tidigt igen.  

Denna veckan har jag och Wimsa tränat extra mycket, och Wimsa har varit duktig. Rutan börjar fungera och nu är det bara hoppet som hon inte kan. Sen återstår det att finputsa lite men snart snart är det dags för Lk 2. Spännande.

Jag har också anmält till två utställningar Högbo bruk och Sofiero.

Av Sara Andersson - 23 juli 2009 13:01

Idag fyller Wimsa 2 år. Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort. Wimsa är verkligen en speciell hund för mig, alltid pigg och glad. Hon tycker att allt är kul och verkar ha talang för det mesta vi testar.

Jag är så glad för att jag får ha Wimsa i mitt liv, tack Eva för en underbar hund. Jag hade kunnat skriva ännu mer om Wimsa men hur spännande är det att läsa?? =)Av Sara Andersson - 22 juli 2009 12:09

Man blir så himla slö när man har semester, jag blir i allafall det. Igår var vi i Ullared och shopa loss. Vi hittade faktiskt ganska mycket, men vi orkade inte vara inne på Gekås så länge innan allt folk kom och det blev kaos...fattar inte hur vissa kan bete sig, tanter som kör på en med kundvagnarna....hoppas aldrig jag blir sån.

Lyckades hitta ett par nya löparskor så igår tog jag och Wimsa en runda i skogen. Känndes faktiskt bättre än jag trodde det skulle göra.

Idag ska vi bara ta det lungt, jag och Wimsa ska åka upp till brukshundsklubben och träna lite, och så ska vi gå en sväng i skogen med husse, kanske ta en uppletande ruta. Det är skönt att vara ledig...=)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se