SARA, WIMSA OCH MINNA

Senaste inläggen

Av Sara Andersson - 13 april 2009 20:59

Idag har jag jobbat och mitt påsklov är slut. Allt det jag skulle hinna med har det inte funnits tid till, men lite av det, och det viktigaste av allt, jag har hunnit umgås med familjen i massor.

Även om jag har jobbat idag så har jag varit ute i solen, när vi jobbar helg på mitt jobb är vi lediga mitt på dagen, så jag var på Örkelljunga BK och hejade på Veronica o Teo som tävlade klubbtävling i agility. Jag vet inte om det berodde på hejarklacken eller på att ekipaget är väldigt duktiga, för de vann hoppklassen.

Jag o Wimsa passade även på att träna lite. Utmärkt störning när det är agility tävling. I morgon ska vi tävla klubbtävling i Lydnad, vi kommer att starta Lk 1, vi är fortfarande inte redo för Lk 2, men jag vill inte missa detta utmärkta tillfälle att träna Wimsas tävlingsrutin och uthållighet.

Lägger ut lite bilder som Veronica har tagit på Wimsa, Teo och Ila.

ANNONS
Av Sara Andersson - 12 april 2009 15:19

Har länge tänkt att jag ska skaffa en ny blogg.  Och nu har jag äntligen kommit till skott. Känns som dagarna bara rusar förbi och man hinner bara med hälften av de man tänker.

Påsken har firas med familjen, mycket mat, grillat, turat på båtarna och påskbuffe. Trevligt trevligt.


Förra helgen var jag, Mattias och Wimsa och gick i Skäralid. Naturligtvis gick vi vilse och turen som skulle ha tagit 1 timme tog över fyra timmar...vi gick över två mil. Kan lova att vi var möra efter rundan.


Har även hunnit med att träna för Jenny i Slöinge, mycket trevligt och lärorikt, som vanligt.

Lägger in några bilder från Skäralid, som är tagna innan vi gick vilse.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se