SARA, WIMSA OCH MINNA

Senaste inläggen

Av Sara Andersson - 27 augusti 2010 12:50

Det var längesen jag uppdater bloggen, men har liksom haft annat för mig. Tiden går fort och det är så mysigt att vara hemma med Agnes och Wimsa.

På dagarna är vi ute och går långa promenader, tränar med Wimsa, träffar kompisar, leker med Agnes.

Agnes är på söndag 10 veckor, hon är 59,5 cm lång och väger 4800g. Hon är lång men inte så tung.

För det mesta är Agnes väldigt glad, men ibland blir hon väldigt arg, speciellt om hon inte får mat snabbt nog...

Ibland är hon väldigt tänkande:

Sover sött:

Men för det mesta är hon glad:

           

ANNONS
Av Sara Andersson - 29 juli 2010 22:41

Hundar är verkligen otroligt duktiga på att anpassa sig efter livets svängar. Varken Wimsa eller Eleonors hundar har tyckt att det är minsta konstigt med Agnes.

Eleonors lilla papillon Quios verkar tvärtom se stora fördela med Agnes. Hon erbjuder en fin viloplats på promenad.

  

Vi har klinker golv i nästan hela huset. Jag gillar verkligen golvet och det är underbart lätt att hålla fint. Men det är väldigt hårt att lägga en bebis på, Agnes har nu blivit så stor att hon vill börja träna i sitt gym. Då kom jag på att Wimsas bia bädd kunde fungera utmärkt som underlag.

Och det gjorde det med...Glad bebis som gymmar

  

Wimsa har aldrig bryt sig speciellt mycket om sin bia, ligger i den ibland på nätterna, men nu blev bian väldigt intressant.

  

Både lilla Agnes och massor med leksaker i Bian, spännande säger Wimsa, och måste naturligtvis provligga

Lite trångt men det går.

     

 Men mysigast är det om man kan vara två.

  Dagarna rusar iväg, vi njuter av vår underbara bebis, hon utvecklas som hon ska och växer. Nu väger hon 4420 g och är 56 cm lång.


Idag har vi varit hos Peter i Hörby och vallat får, Wimsa vallade väldigt fint och matte blev väldigt stolt över sin duktiga hund. Mattias var med och tog hand om Agnes som var en duktig bebis som sov nästan hela tiden.

Vill avsluta med att påminna om vallningslägret den sista helgen i aug. Det finns bara 3 platser kvar så anmäl dig nu om du vill vara med.

ANNONS
Av Sara Andersson - 24 juli 2010 13:13

Igår fyllde världens bästa hund år, Wimsa fyllde 3 år! Kan inte fatta att hon redan blivit 3 år, tiden går så otroligt snabbt. Dagen firades med en dusch av födelsehunden, långpromenad med husse, agility träning med matte på Öbk och extra god mat på kvällen. Så jag tror att Wimsa är nöjd med sin dag:-D.

  Älskade älskade Wimsa  

Av Sara Andersson - 21 juli 2010 10:06

Det var längesen jag bloggade nu, men dagarna bara springer iväg. Amningen tar mycket tid och Agnes är vaken ganska mycket. Hon skriker nästan aldrig men gillar att vara vaken och vara med och kolla.

Igår fyllde Agnes  1 månad, kan inte fatta att tiden gått så fort.

Annars tar vi det ganska lungt nu, Mattias har gått på semester och det är skönt att ha han hemma. Vi ska inte göra något speciellt på semestern bara ta dagen som den kommer och passa på att umgås med vänner man träffar aldelles för sällan.

Måste naturligtvis lägga upp några bilder:


  Världens finaste bebis.   Stolt mamma.   

Mina älsklingar.  

Av Sara Andersson - 10 juli 2010 07:42

Sitter o ammar Agnes o ska försöka att blogga samtidigt....allt flyter på bra. Wimsa är så duktig med henne. Men jag lägger in lite bilder istället för att skriva massa, en bild säger ju mer än tusen ord.

            

Har bokat vallningsläger sista helgen i agusti hos Peter i Hörby, är du intresserad lämna en anmälan till mig snarast.

Av Sara Andersson - 4 juli 2010 05:06

Kan inte fatta så fort tiden går, idag fyller Agnes två veckor. I morgon börjar Mattias jobba igen, han ska jobba två veckor sen ska han ha semester. Ska bli intressant o se hur vi ska klara oss själva hemma.

Agnes har nu varit på brukshundsklubben för första gången, mamma passade henne medans jag o Wimsa körde agilty, väldigt roligt att börja komma igång igen.

Av Sara Andersson - 29 juni 2010 06:54

Nu har Agnes fyllt en vecka, och allt funkar väldigt bra. dagarna bara rinner iväg och man hinner bara med hälften av det man tänkt, men vad gör det.

Wimsa bryr sig inte speciellt mycket om Agnes, hon kommer och luktar på henne med jämna mellanrum, Wimsa undrar nog vad det är vi har tagit med oss hem.

Jag har börjat så smått med Wimsas träning igen, och det känns kul att få komma igång igen.

 

Vårt underverk.  

Av Sara Andersson - 26 juni 2010 12:58

Så kom hon äntligen, vår dotter. Den 20 juni kl 17,00 föddes Agnes Ebba Tillgren. Hon var 53 cm lång och vägde 3945 g. Allt är bra med oss. Det kommer att bli fler uppdateringar när jag känner att det finns tid.

Om ni vill se bild på miraklet kolla in min systers blogg http://eleonormohlin.blogg.se/Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se